Darbo pirštinės BAMBOO (108.0600)

2,12 Kaina su PVM 2,57

Klauskite apie prekę

Darbinės pirštinės BAMBOO (108.0600) – ypatingu komfortu ir švelnumu išsiskiriantis produktas darbo pirštinių rinkoje!

Bambuko skaidulų pirštinės aplietos minkštu porėto latekso sluoksniu yra 100% biologiškai susiskaidantis – ECO-FRIENDLY – produktas.

Puikiai prie rankos priglundančios pirštinės pasižymi išskirtiniu pralaidumu orui bei ypač geromis mechaninio atsparumo savybėmis.

BAMBOO pirštinių išskirtinumas:

  • Aukštas komforto lygis ir nepralenkiamas švelnumas: bambuko pluoštas yra ženkliai švelnesnis ir lengvesnis už medvilnę
  • Kvėpavimas ir vėsa: bambuko pluoštas yra 2-3 laipsniais vėsesnis už medvilnę ir poliesterį/nailoną bei turi geresnes pralaidumo orui savybes, lyginant su medvilne ar kitomis sintetinėmis medžiagomis
  • Geresnė drėgmės/prakaito absorbcija ir ventiliacija: bambuko skaidulų medžiaga sugeria drėgmę net iki 4 kartų geriau už medvilnę. Mažytės mikro akutės apsaugo nuo drėgmės/prakaito susikaupimo ant rankos ir pagerina ventiliaciją. Šios mikro akučių struktūros dėka prakaitas yra lengvai pašalinamas, o ranka išlieka sausa ir vėsi.
  • Natūraliai antibakterinė medžiaga - bambuko pluoštas savo sudėtyje turi natūralią antibakterinę medžiagą vadinamą “bamboo kun”. Ši medžiaga padeda sumažinti bakterijų kiekį audinyje, todėl pirštinės neįgauna nemalonaus prakaito ar kitokio kvapo, net ir po ilgo naudojimo.
  • Priešgrybelinė medžiaga – skirtingai nei medvilninės, bambuko pluošto pirštinės neįgaus nemalonaus kvapo ir neleis atsirasti grybeliui net ir dirbant drėgnomis sąlygomis.
  • UV apsauga: bambuko pluoštas suteikia natūralią UV apsaugą.

Dydis: 7, 8, 9, 10

Standartas: CE ženklas, I kategorija

Pakuotė: 144/12 por